Thursday, August 30, 2007

incursiune in partea rurala a tzarii :)

(adica am fost la tzara unde au trait bunicii mei din partea lu mama)

ma rog.. dupa 10 ani de cand nu am mai fost prin partzile alea ma hotarasc sa ma duc si eu in sfarsit sa vad ce se mai intampla prin sat ... care mai e viatza.. cum mai e casa si etc si sa`l mai ajut pe tata sa reparam ce e de reparat... pana in craiova totu bine si frumos... rapid, conditzii, lejer, racoare, aer in tren etc ... din craiova schim si iau un mare personal pana la tzara ... frateeeeeeee deci nu va doritzi sa mergetzi cu personale d-astea ... pe langa faptul ca nu am inteles un lucru ... ai 6 linii in gara .. dar sunt numerotate 1,2,3, 25,26,27 :-?? deci asta nu am inteles de ce ... poate stiu ei ceva ce noi nu trebuie sa stim, a intarziat si trenul LA PLECARE-da aplecat cu juma de ora mai tarziu- mare aglomeratzie in tren mosi babe gaini curci panarame tzigani semintze ciobani .... bine canu am vazut si oi si magari in tren ca ma dadeam jos si ma intorceam acasa!!!1

Trece drumul, ajung in sat la bunici ma astepta tata in "gara" ma rog... un semn unde scrie gara in mijlocu campului :| si eu speram ca gata mha .. ies din bucuresti ma duc la tzara si nu mai beau nimik cateva zile ... si ghici ce!!!! cum am intrat in sat s-a mutat chioscu pe care il stiam eu acum 10 ani in "centru" adica la intersectzie si nu avea decat asa: tzigari , bautura, paine ziua si cam atat :))))) si pe langa astea mai ia si tata bere ca na era cald afara :| deci tot n-am scapat.

Ajung la casa pustiu peste tot .. satu pustiu frate te uitai in stanga si in dreapta nu vedeai nimik doar cate un mosh pe bicicleta de nu stiai care e mai batran .. mosu sau bicicleta... probabil aveau amandoi aceeasi varsta :))) la casele din jur au murit pe capete ... Dumnezeu sa`i odihneasca... si au ramas case goale, nimeni, curtzi parasite si vai de ele(cum e curtea de la casa de la noi normal). in fine ... trece prima zi vine seara vorbim bem o berica ne culcam.

A doua zi treaba mergem printr`un oras de langa sat .. ala mai pustiu .. adica cum frate daca iesim in strada toate familiile de la mine din bloc si mergem peste aia acolo in oras o sa se simta ca pe vremea lu stefan cel mare cand intra turicii peste ei .. asa de multzi am fi :))))mergem pana in net am zis ca intru in buncar :)))) si veceul meu de la curte era mai curat (care oricum s-a surpat si nu mai e veceu e o groapa cu niste lemne cazute in el ... io nu ma bag acolo sa repar nimik mai bine nu ma mai cac :)))) )si vine seaaraaaaaaaaaaa tata se culca ca e obosit si imi prinde un post de radio (ca nu aveam tv ca l-au furat ... de mai multe ori) de la bulgari .. adica ala era sa nu o iau io razna caaud numai greieri. IAu berea ... ma pun la masa cu o cana incep sa beau si ma uitam pe geam la ... nimik canu se vedea nimik de la bezna si balarii. DA mha cum ? adica ma simtzeam ca pe vremea lu impuscatu stateam intr`o camera in care aveam numai un pat, o masa, o bere, o cana, si un post de radio pe care il ascultam fara sa inteleg nimik :|... life sux ... trece si asta:beau berea ma culc si ma trezesc a doua zi :)

Buuuun... ma duc la magazin sa iau paine si ghici cu ce ma intorc? ... cu bere normal ca paine nu mai aveau :))))) beau o bere... ma duc tai un copac din curte ca era prea mare si trebea taiat, repar pe la gard, matur umpic si s-a terminat si ziua aia :)))) si repetam istoria de mai sus cu comunismu :)))) in sfarsit vine ziua plecarii.

citez"plecam la 5 de dimineatza"
la 5 rupeam amandoi pernele... ne trezim la 8 , impachetam masina si tot ce era de luat ... la 12 sutem gata sa plecam si vine o vecine si ne zice ca am ratat o spartura in gard.... la 13 era gata si gardu ... la 13 30 am plecat si noi in sfarsit :)))))) si am zis canu ma mai duc acolo cu tata ca mor de plictiseala :D Iar acum v-am plictisit si pe voi cu povestea asta :p

Tuesday, August 21, 2007

Minciuna si arta

mama azi ma simt inspirat :))) si oricum vbeam cu o prietena si mi-a dat o idee foarte buna de un topic de blog...

pana mea vorbeam cu o prietena si eu ziceam ca minciuna oricat de mica ar fi tot minciuna e .... ea ca nu neaparat de exemplu cand esti invitat la masa si zici "nu mi-e foame " dar itzi e numai ca nu vrei sa mananci atunci sau cu pers respectiva sau ai altceva de facut ... aia nu e tot minciuna??

Din punctul meu de verdere oricat de mica ar fi ... de la a omite voit un mic detaliu pana ca sa o citez pe prietena cu care vorbeam "aseara am baut o bere cu baietii", cand in realitate, ai fost cu o alta tipa............." deci orice spui care indoaie adevaru cat de putzin e minciuna :D

Si acuma revenim la partea cu arta ca bineinteles ca va intrebatzi "bine bine .. da ce treaba are minciuna cu arta ? " .... pai ca sa o convingi pe o tipa ca de fapt nu ai fost cu alta sau ca ai fost cu alta dar nu e ceea ce crede ea trebuie sa fii un mare mare ARTIST =))) si bineiteles ca eu fiind baiat si ea fata a inceput polemica:
in opinia ei nu trebe sa fii artist ca sa convingi o tipa ca de fapt nu ai inselat`o ci trebe sa fie ea patetica si sa vrea sa creada ca nu ai inselato. Dar cum poate fi ea patetica in momentul in care stie sigur ca ai inselat`o si vine sa`tzi faca scandal si toate cele de rigoare de la facaletz pana la papuci si farfurii zburatoare (a nu se interpreta OZN-uri :D ) iar tu ca un artist o calmezi si ii explici logic ca ceea ce s-a intamplat nu e nici pe departe ce crede ea si ca de fapt intre tine si tipa cu care te-au vazut prietenele ei nu e nimik si s-au inselat si d-aici fiecare in functie de situatie sa aduca argumentele (mare atentie nu faceti pe prostii la detalii si nu lasati sa se inteleaga ca nu stiti ce vorbiti... daca nu aveti inspiratie faceti pauzele mai lungi intre fraze pentru a va cauta cuvintele potrivite si pentru a evita orice intrebare capcana ce poate aparea pe parcurs). Eu zic ca nu e tipa patetica.

Si ca sa`mi sustin argementarea de ce nu ar fi tipa patetica am dat un exemplu simplu: un comis voiajor vine satzi vanda tzie un aspirator dar ai deja 1 care e bun si merge si stii sigur ca nu aio nevoie si nici nu vrei sa cumperi altu, si totusi, in momentul in care pleaca el numara banii si tu te uitzi fericit si voios ca ai cumparat un aspirator nou si bun :) tu ce esti daca ai cumparat acel aspirator ? tot patetic? si evident a venit si raspunsul " inseamna doar ca esti un pestisor care a incaput pe mana unui rechin"

Revenim la exemplul cu tipa .... nu e la fel ... ea e un "pestisor patetic".DE CE NU E DOAR UN SIMPLU PESTISOR?
Si de ce o fata in loc sa aprecieze si sa recunoasca eforturile duse de baiat si nivelul la care a reusit sa duca minciuna astfel incat sa poata fi considerat arta ... da vina tot pe fata ca e proasta ??? Eu ca baiat ce sa mai cred ? :D :))))))

Vreau cat mai multe pareri de ale voastre!!

aoleu... nu mai pot

frate deci gata ... dupa ce amn avut o mahmureala care a tzinut 2 zile dupa sambata seara am ajuns la concluzia: "nu mai pot!!!!!!" gata mha nu mai vreau sa mai vad alcool (probabil o sa beau cu ochiii inchisi), nu mai vreau sa mai ies la terasa sa ma betzivanesc (sunt sigur ca o sa gasesc motive de genu "hai sa bem un suc" ), nu mai vreau sa simt miros de alcool (ghicitzi ce mi-a trecut aici prin minte =))) ).... plm i need profesional help :))) drept urmare ghicitzi iar ce o sa ma duc sa fac ......


... nu !!! nu ma duc la doctor - nu`i suport si cum ii vad imi vine sa lesin .... doctori si frizeri(si nu nu sunt un rockar d-ala cu pleata pana la cur care are friosoane numa cand se gandeste la ideea de a face o baie calda cu multa multa spuma si gel de dush mentolat sa iesi fresh :D)... da plm... e de cand eram mic.. nush de ce - o sa ma duc sa beau pana renuntz la ideile astea autoconservatoare :)))))))

singurul lucru care sta intre mine si fericirea efemera a lumii noastre este DOPUL=))) si in unele cazuri hainele vrounei tipe care a reusit sa inlature primul obstacol =)))

Saturday, August 18, 2007

latest news

ce sa zic :) ALOHA!!! nu am mai postat de multpt ca nu am mai avut timp si am si uitat :). Revin cu stirile de ultima ora: m-am lasat iar de munca de cam 1 luna asa ... si m-am apucat iar de 2 saptamani. Si cu regret ii dau dreptate briosei cand a zis ca imediat cum ma las de munca ma apuc iar de baut :))))) da tot e bine .. ca acuma muncesc cu niste prieteni si ghici ce facem toata ziua ? =)) BEM!!!!

Plm am fost si io ca tot omu la mare ghici unce... in Vama normal da nu inteleg de ce toata lumea intreaba "ce ai facut frate in vama ?, cum a fost " si ramai asa :|. cum plm poa sa fie ? si cam ce se poate face in vama ? : ajungi acolo ... depinde cu ce pleci .. daca pleci cu maxi ajungi treaz ca nu ai voie sa bei pe microbuz iar daca pleci cu trenu ajungi beat pula ca trenu face juma de an pana in Mangalia. Bun, ai ajuns in vama primu lucru bag mana in foc ca nu e sa cautzi unde sa stai ..te duci frumos in alimentara sau in prima terasa si bagi o bere rece ca sa te racoresti dupa microbuzu din mangalia te intalnesti cu unu cu altu care mai beat care mai treaz si te imbetzi si mai rau. de aici ai doua variante : 1 daca esti cu prietena trage de tine pana te ia de acolo si mergetzi si va cazati, 2 daca esti cu prieteni va imbatatzi asa rau incat va trezitzi a doua zi dormind care prin ce bodega sau plaja nimereste:) si gata ziua 1.

Ziua 2 - te trezesti pe la 12 - 13 daca stai la cazare daca stai la cort te scoala soarele la 7 si te duci undeva la umbra sa dormi :))) te duci sa mananci ... pe drum bagi si o bere sa te dregi si pana sa ajungi la mancare te imbetzi iar
si cam asa e pana pleci :)))))